Veilig naar de kapper

Wat is het een feest om jullie weer te mogen ontvangen! Wij genieten er enorm van om jullie na deze lange tijd weer te verwennen met een fijne behandeling.

Uiteraard doen we alles op een veilige manier, voor jou en voor ons. We zorgen er samen voor dat iedereen de 1,5 meter afstand tot elkaar kan bewaren. Uiteraard lukt dat tijdens de behandeling niet. Daarom wassen onze kapsters voor en na elke behandeling hun handen en dragen zij als je dat wilt een mondkapje.

De salon ziet er ook anders uit dan je gewend bent. We hebben onder andere de stoelen anders geplaatst en er zijn schermen gemonteerd.

Onze werkwijze is ook aangepast. Lees hier stap voor stap hoe het de komende tijd zal gaan.

Hoe maak je een afspraak?

We werken nog steeds alleen op afspraak. We hebben onze openingstijden verruimd, zodat iedereen snel terecht kan en er niet te veel mensen tegelijk aanwezig zullen zijn.

Je maakt zoals je gewend bent een afspraak via de website. Als je afspraak is ingepland, ontvang je van ons een bevestigingsmail en de dag voor je afspraak nog een herinneringsmail.

Voordat je naar de salon komt

Je blijft thuis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38° C) of koorts (boven 38° C).
Wij zijn verplicht om je dit vooraf opnieuw te vragen. Daarom vul je in de wachtruimte een digitale vragenlijst in. Je krijgt dan direct te zien of de behandeling door kan gaan of niet.
Twijfel je zelf of de afspraak door kan gaan, neem dan even contact met ons op.
Je komt in principe alleen. Bij een minderjarige kind of iemand die begeleid moet worden, is één volwassene extra toegestaan.
Kom maximaal 5 minuten voor de afgesproken tijd naar de salon. Zo voorkomen we dat er te veel mensen tegelijk in de salon zijn.

In de salon

Je arriveert maximaal 5 minuten van tevoren. Daar kunnen we voldoende afstand houden.
Daar wast iedereen direct bij binnenkomst zijn/haar handen.
Je wordt opgehaald door jouw kapster wanneer je aan de beurt bent.
Je laat haar het resultaat van je digitale vragenlijst zien. Als dat in orde is, kan de behandeling doorgaan en kun je lekker ontspannen bij jouw knip- of kleurbehandeling.
Mocht je een tijdje moeten wachten, dan doe je dat weer in de wachtruimte.

Na afloop

Na afloop van je behandeling betaal je bij voorkeur contactloos, dus met pin of mobiel.
Bij vertrek kun je opnieuw je handen desinfecteren bij de desinfectiezuil die buiten staat.
De klanten die al zijn geweest, zijn erg enthousiast over het nieuwe uiterlijk van de salon en geven gelukkig aan dat hun bezoek aan onze salon veilig én prettig is verlopen. Zelfs een paar nieuwe klanten die het best spannend vonden om te komen, zijn overtuigd. Zien we jou ook binnenkort?

Vragen, suggesties of tips?

Heb je vragen over onze werkwijze of zie je verbetermogelijkheden? Fijn als je met ons meedenkt: je suggesties zijn van harte welkom. Je kunt daarvoor contact met ons opnemen via info@bijmarielle.nl

Tot gauw!

Liefs, Marielle

Team Bij Marielle